Vervangend vervoer

Onze haal- brengservice kunt u ook combineren met vervangend vervoer. Onze chauffeurs laten dan vervangend vervoer achter als ze uw Jaguar Land Rover komen ophalen. In dat geval proberen wij u altijd een gelijkwaardige auto te geven aan die van u. Bent u benieuwd wat de voorwaarden van ons vervangend vervoer zijn? Contacteer ons voor meer informatie. Indien u gebruik wilt maken van vervangend vervoer kunt u dit aangeven bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Haal- en brengservice en het gebruik van vervangend vervoer is tegen betaling.

Shop shuttle service

Wanneer u uw Jaguar Land Rover bij bijvoorbeeld een herstelling of een onderhoudsbeurt aan onze concessie afgezet heeft, kunnen onze ervaren chauffeurs u naar het centrum van Hasselt brengen zodat u bijvoorbeeld uw boodschappen tijdens het wachten op uw wagen al kan doen. Nadien komen ze u uiteraard terug ophalen. Het gebruik maken van onze shop shuttle service is gratis als u bij ons een werkplaatsafspraak heeft ingepland. U kunt de shop shuttle service meteen aangeven bij het maken van een afspraak of als u al een afspraak hebt ingepland, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Haal- brengservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf uw Jaguar of Land Rover weg te brengen en op te halen, kunnen wij uw wagen komen ophalen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw auto bijvoorbeeld thuis of op uw werk wordt opgehaald en netjes weer terug wordt gebracht. Wij zullen uw Jaguar of Land Rover vervoeren op een trailer. Het gebruik maken van onze haal- en brengservice is tegen betaling. U kunt de haal- en brengservice meteen aangeven bij het maken van een afspraak of als u al een afspraak hebt ingepland, kunt u altijd contact met ons opnemen.