AIRCOSERVICE

Dankzij de airconditioning in uw Jaguar Land Rover houdt u in de zomer het hoofd heerlijk koel. In de winter zijn uw ramen snel vrij van condens dankzij de warme en droge lucht die het airconditioningsysteem door het interieur circuleert. Het is bovendien een belangrijk comfort- en veiligheidsverbeterend systeem. Daarom zorgen wij er graag voor dat de airconditioning in uw Jaguar Land Rover altijd perfect werkt.

KEURINGSNAZICHT

Vanaf het vierde jaar (met uitzondering van het 5e voor benzinewagens) moet uw Jaguar Land Rover de technische controle bezoeken. Een goed onderhouden Jaguar Land Rover fietst zonder problemen door deze controle. Als géén ander weten wij welke punten in het oog moeten gehouden worden. Daarom is het van belang dat wij uw auto even controleren. Om u maximaal van dienst te zijn, kunnen wij dit bezoekje zelfs voor u uitvoeren.

BANDEN

Een Jaguar Land Rover is geen doorsnee wagen en levert hoge prestaties als het gaat om acceleratie en remkracht. Dat maakt een Jaguar Land Rover uniek. Uw banden zijn de schoenen van uw Jaguar Land Rover. En net zoals u beter loopt op goede schoenen, rijdt uw Jaguar Land Rover ook beter op de juiste banden. Met betere prestaties en een hoger rijcomfort. Afgestemd op heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld uw rijgedrag en het seizoen.

CIRCUITPREPARATIE

Bent u van plan om de uitzonderlijke acceleratie en remkracht van uw Jaguar Land Rover eens te testen op het circuit? Wij adviseren u graag over de voorbereidingen die u kunt treffen. Naast het kiezen van het juiste schoeisel onder uw Jaguar Land Rover staan wij u ook terzijde met tips en tricks zodat u optimaal presteert en maximaal plezier beleeft aan het vermogen van uw Jaguar Land Rover.

SNELSERVICE

Kleine problemen kunnen wel eens op een vervelend moment optreden. Bijvoorbeeld net voordat u met uw Jaguar Land Rover op vakantie gaat of voorafgaand aan een belangrijke zakenrit. Op zo'n moment wilt u liever niet op een afspraak hoeven wachten. Daarom kunt u voor kleine reparaties direct terecht bij onze snelservice.

REINIGING

Het regelmatig reinigen van uw Jaguar Land Rover draagt niet alleen bij aan de technische staat van de wagen, maar ook aan de economische waarde. Een wagen waar zuinig mee wordt omgegaan en die wordt schoongehouden, blijft meer waard dan een wagen waarvan de eigenaar een frisse wagen geen prioriteit vindt.

RUITREPARATIE

In onze werkplaats zijn wij beter dan wie ook in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen. Wij volgen exact de juiste procedures van Jaguar Land Rover en gebruiken alleen de specifiek voorgeschreven materialen, zodat uw herstelde of nieuwe ruit altijd zijn sterkte behoudt.

SCHADEHERSTEL

Na een ongeval wilt u dat uw Jaguar Land Rover snel en kwalitatief hersteld wordt en dit uiteraard met uitsluitend originele onderdelen en volgens de herstelprocedures van het merk. Onze carrosserieafdeling is houder van het label “Jaguar Land Rover Authorised Structural Bodyshop” zodat wij in staat zijn alle herstellingen met de juiste kennis en technieken uit te voeren om uw wagen weer in nieuwstaat te brengen. Wij helpen U graag verder in het opmaken en afhandelen van uw schadedossier.

SPOT REPAIR & RECONDITIONING

De conditie van uw Jaguar Land Rover wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Dagelijks gebruikt van de wagen heeft nu eenmaal kleine beschadigingen tot gevolg zoals steenslag, krasjes of parkeerdeukjes. Dergelijke kleine schades kunnen snel en onzichtbaar hersteld worden in onze carrosserieafdeling met behulp van Spot Repair als een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gewaarborgd. Regelmatig optisch onderhoud is dan ook belangrijk als u de waarde van uw Jaguar Land Rover zo hoog mogelijk wil houden.

ONDERDELEN

Als erkend Jaguar Land Rover-onderdelenleverancier hebben wij toegang tot de grootste onderdelenmagazijnen van Jaguar Land Rover ter wereld. Daardoor kunnen wij sneller leveren dan welke andere onderdelenleverancier ook. Overwegend binnen 24 uur. Hebt u een uniek onderdeel nodig dat zelfs in onze nationale Jaguar Land Rover-onderdelenmagazijnen niet op voorraad ligt? Dan kunnen wij beroep doen op onze collegaverdelers.